Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Bloemkoolrijst nasi met Oosterse wokgroenten
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Bloemkoolrijst nasi met Oosterse wokgroenten
Stap 1
Verhit 1 el olie in een koekenpan en bak de (vega) spekreepjes bruin.
Stap 2
Voeg de Indonesische Nasi Goreng kruidenpasta toe en bak kort mee.
Stap 3
Roer de bloemkoolrijst door de kruidenpasta en spekjes en zorg voor een goede verdeling van de boemboe.
Stap 4
Voeg de roerbakgroente toe samen met 100 ml water. Bak al omscheppend ongeveer 5 minuten tot de groente beetgaar is.
Stap 5
Verhit intussen een koekenpan met wat boter en bak hierin 4 spiegeleieren. Snijd daarnaast de bosui in ringen.
Stap 6
Verdeel de nasi over 4 borden. Maak af met de bosui en een gebakken ei.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie287 kcal
- Eiwit16.3 g
- Koolhydraten12.4 g
- Vet17.5 gWaarvan verzadigd7.8 g
Trefwoorden
