Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Black Angus carpaccio met venkel
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Black Angus carpaccio met venkel
Stap 1
Zorg dat de carpaccio op kamertemperatuur is. Snijd de paprika in flinterdunne reepjes.
Stap 2
Schaaf de venkelknol in flinterdunne plakjes en meng ze in een kom met rucola en paprika.
Stap 3
Spreid de carpaccioplakjes op 4 borden naast elkaar uit, schep in het midden een flinke berg van het venkelmengsel.
Stap 4
Sprenkel de dressing van de carpaccio erover en verdeel ook de Parmezaanse kaasflinters, pijnboompitten en kappertjes erover.
Aanvullende benodigdheden
- - mandoline of groentenschaaf
Voedingswaarden
- Energie120 kcal
- Eiwit11 g
- Koolhydraten2 g
- Vet7 gWaarvan verzadigd2 g
