BBQ beeftaco plateau
Ingrediënten
Bereidingswijze BBQ beeftaco plateau
Stap 1
Verhit de barbecue. Snijd de ui in dunne halve ringen. Pers 1 limoen uit en snijd de andere in partjes. Meng ½ tl zout en het limoensap door de rode ui en laat 15 minuten marineren.
Stap 2
Wrijf intussen de entrecotes in met de picadillokruiden, peper en zout. Verwijder de steel en zaadlijsten van de paprika’s en snijd de in kwarten.
Stap 3
Gril de entrecotes en paprika 8 - 10 minuten op de barbecue. Keer halverwege. Laat de entrecotes 10 minuten rusten onder aluminiumfolie.
Stap 4
Halveer de avocado’s, verwijder de pitten schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil snijd in reepjes. Snijd de paprika in reepjes.
Stap 5
Snijd de entrecotes overdwars in reepjes. Bereid de tacoschelpen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 6
Verdeel de avocado, paprika, rode uien pickle, entrecote, veldsla, crème fraîche, hot salsa, limoenpartjes en tacoschelpen over een grote schaal of dienblad en laat iedereen zijn eigen taco vullen.
Stap 7
Lekker met koriander.
