Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Bananen-bosvruchtenbrood
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Bananen-bosvruchtenbrood
Stap 1
Prak de bananen. Verwarm de oven voor op 170°C. Bekleed een cakeblik met bakpapier.
Stap 2
Klop met een elektrische handmixer de suiker en boter tot een bleek en luchtig mengsel. Voeg 1 ei toe, klop goed tot het ei is opgenomen en herhaal met het tweede ei.
Stap 3
Roer de geprakte bananen, de bosvruchtenyoghurt en de vanille-aroma erdoor.
Stap 4
Voeg het zelfrijzend bakmeel toe en klop tot een glad beslag.
Stap 5
Roer met een lepel de blauwe bessen erdoor en schraap het beslag in het cakeblik. Verdeel de pompoenpitten over de bovenkant.
Stap 6
Bak het bananenbrood 50-60 minuten in de oven. Serveer warm of koud, extra lekker met een lik boter.
