Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Bacon en brie plaattaart
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Bacon en brie plaattaart
Stap 1
Verwarm de oven voor op 220 °C. Rol het bladerdeeg uit over de bakplaat. Vouw rondom de rand 1 centimeter terug.
Stap 2
Schaaf met een dunschiller of kaasschaaf dunne linten van de courgette. Snijd de brie in blokjes.
Stap 3
Bestrijk het bladerdeeg met crème fraîche. Rol de courgettelinten op en zet ze rechtop op de bodem. Verdeel de brie en bacon ertussen. Meng de honing met olijfolie en balsamicoazijn en besprenkel de courgette hiermee. Bestrijk de randen met olijfolie.
Stap 4
Bak de plaattaart in circa 20 minuten goudbruin in de oven. Serveer met een frisse salade.
Aanvullende benodigdheden
- - bakplaat
Voedingswaarden
- Energie806 kcal
- Eiwit24 g
- Koolhydraten38 g
- Vet62 gWaarvan verzadigd30 g
Trefwoorden
