Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Aardappelspiesen met rozemarijn en zeezout
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Aardappelspiesen met rozemarijn en zeezout
Stap 1
Kook de aardappelblokjes in water met zout in ca. 10 min. net gaar. Ris intussen de naalden van de takjes rozemarijn en meng met de olijfolie en het zout.
Stap 2
Giet de aardappelblokjes af en laat ze goed uitlekken. Schep ze door de rozemarijnolie. Rijg de aardappelblokjes aan de spiesen.
Stap 3
Gril de aardappelspiesen op een hete barbecue of in een grill- of koekenpan in ca. 5 min. rondom goudbruin en knapperig.
Aanvullende benodigdheden
- - 4 metalen spiesen
Voedingswaarden
- Energie188 kcal
- Eiwit3 g
- Koolhydraten29 g
- Vet6 gWaarvan verzadigd1 g
Trefwoorden
