DekaMarkt
Slagerijen

Eigen inkoop en eigen slagers

Wil jij graag weten waar jouw vlees vandaan komt? Wij ook! Daarom kopen we zelf vee, vlees en alle andere ingrediënten in. Wij werken alleen samen met geselecteerde boerderijen en hebben eigen professionele slagers. Zo houden we alles zelf in de hand en kunnen we jou kwaliteit en herkomst garanderen.

Onze slagers in Velsen-Noord zijn echte professionals. Ze weten precies hoe ze de mooiste stukken vlees moeten snijden. De biefstukken, entrecotes en hamburgers bijvoorbeeld maken ze elke dag vers. Dat proef je.

Ambachtelijk vlees

Eigen productontwikkeling

Nog een voordeel van een eigen slagerij? Dat je zelf nieuwe unieke producten mag bedenken. Zo blijven we verrassen. Voorbeelden zijn varkensfilet cordon bleu, Gelderse schijf, verse kipburgers of onze heerlijke gehaktballen. Die koop je dus alleen bij DekaMarkt.

Steeds meer producten uit onze eigen slagerij hebben het Beter Leven keurmerk. Het assortiment is herkenbaar aan het logo op de verpakking. Op de etiketten van ons vlees staat waar het vandaan komt en hoe je het bereidt. Handig toch?

Meer plantaardig

Het doel van de overheid is dat in 2030 50% van de eiwitconsumptie uit plantaardige eiwitten bestaat. Onze slagerij doet daar ook aan mee. Na testen, proeven en aanpassen zijn onze slagers erin geslaagd om producten te maken die minder vlees bevatten. In plaats daarvan voegen onze slagers 10% plantaardig eiwit toe. Rundergehakt en de runderhamburger zijn de eerste in de rij.

Uitgebreid assortiment

Van gehaktbal tot flat iron steak, van snel klaar tot stoofvlees en alles daartussenin. Ontdek hier ons assortiment.

Speciaal: luxe vlees
Wil jij verrassen met een sterrenmenu uit eigen keuken of van de barbecue? Proef dan ons speciaal luxe vlees assortiment.

Slagerij-afdeling in de winkel

In een aantal winkels vind je de service van een interne slagerij. De medewerkers die hier werken zijn speciaal opgeleid. Ze krijgen behalve voorverpakt vlees uit de eigen slagerij ook luxere delen vlees, zoals ossenhaas, ribeye, biefstuk en entrecote binnen. Ze maken bijvoorbeeld van de ossenhaas spiesen voor op de barbecue, of snijden de biefstuk en ribeye zelf in porties. Heb jij speciale wensen, wil je een bestelling doen, of vragen over de bereiding? De medewerkers op de slagerij-afdeling helpen jou graag.

Flat Iron steak

Recepten met vlees

Maak één van deze recepten met vlees of bekijk onze andere recepten met vlees.