Vragen over betalen

Heeft u een vraag over het betalen? Hieronder staan de meest gestelde vragen. Staat uw vraag hier niet bij? Vul dan ons contactformulier in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

U kunt ook telefonisch contact opnemen met onze klantenservice via 088- 313 5555. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 07:00 tot 20:00.

Ben ik met online bestellen duurder uit dan in de winkel?

De artikelen op de website hebben dezelfde verkoopprijs als in de winkel. U profiteert dus ook gewoon van actieprijzen.
Let op! De prijs van een artikel op het moment van verzamelen is bepalend. Deze kan dus afwijken van de prijs tijdens het bestellen. Voor groente en fruit bijvoorbeeld gelden vaak dagprijzen. Tevens dient u rekening te houden met de looptijd van onze folder (zondag tot en met zaterdag).
Voor het verzamelen van de boodschappen betaalt u een toelage. Tijdens het bestellen wordt dit bedrag ook in uw winkelwagen als ‘orderkosten’ vermeld.
Uw bestelling wordt ingepakt in kratten. Per krat betaalt u € 5,00 waarborg. Als u deze inlevert, verrekenen we deze kosten met uw volgende bestelling. Aangezien tijdens het bestellen nog niet bekend is hoeveel kratten we nodig hebben, verrekenen we dit bedrag pas als u uw bestelling op komt halen.

Kan ik ook DekaMarkt waardebonnen inleveren?

Ja, dat is mogelijk. Deze overhandigt u voor het afrekenen aan onze medewerker.

Wat als de pin-betaling niet lukt?

Mocht onverhoopt de pintransactie niet lukken, dan zal onze chauffeur op een later tijdstip bij u langskomen om de betaling te voldoen.

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

U kunt uw bestelling met PIN betalen. U doet dit bij onze bezorger of bij de medewerker die u helpt bij het bezorgen of bij één van onze afhaalpunten. Bent u een zakelijke klant? Dan kun u bij een minimale besteding van €150,- via verkoop op rekening betalen. Dit kunt u aanvragen bij onze klantenservice, 088- 313 5555, optie 1 in ons keuze menu.

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.