Zelf toevoegen: 250 g cherrytomaten, 300 g verse spinazie (gewassen), 250 g zalmfilet (diepvries), 250 g tagliatelle, 250 ml kookroom.Voorbereiding: Kook de tagliatelle volgens de bereidingswijze op de verpakking. Halveer de cherrytomaten. Indien de zalm bevroren is, houd deze dan eerst enkele minuten onder de koude kraan en dep droog. Snij de zalm in blokjes. Bereidingswijze: Verhit 1 el olie in een wok of hapjespan en bak 1 hierin de spinazie totdat deze geslonken is. Haal de spinazie vervolgens uit de pan en houd deze even apart op een bord. Verhit nogmaals 1 el olie in dezelfde wok of hapjespan en bak hierin de zalmfilet kort. Voeg de spinazie, de inhoud van dit zakje, de kookroom en 200 ml water toe en breng het geheel al roerend aan de kook. Voeg als laatste de cherrytomaten toe en laat het nog 2 min. zachtjes doorkoken. Verdeel de tagliatelle over de borden en schep de saus erover. Serveer direct.