DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud

Home made Complete mix voor kruidcake

450 g
1. 79
f

Omschrijving

Complete mix voor kruidcake

Ingrediënten

Ingrediënten: Kruidcakemix: suiker, TARWEbloem [GLUTEN], ROGGEbloem [GLUTEN], SOJAbloem, rijsmiddelen: E500-E450, gemengde specerijen, TARWEzetmeel [GLUTEN], gekarameliseerde suiker, GERSTemoutbloem [GLUTEN], emulgatoren: E482-zonnebloemlecithine, zout, verdikkingsmiddelen: E412-E415. Kan sporen van ei en melk bevatten.

Voedingswaarden

  • Soort 100 GRM
  • Energie Kilojoules (kJ)
  • Energie Kilocalorieën (kcal)
  • Vetten (g) , waarvan
    verzadigde vetzuren (g)
  • Koolhydraten (g) , waarvan
    suikers (g)
    Voedingsvezel (g)
  • Eiwitten (g)
  • Zout (g)

Gebruiksadvies

Alleen water toevoegen.

Bereidingswijze

Wat vind je in dit pak? 1 zakje mix voor kruidcake Dit heb je nodig 225 ml lauw (handwarm) water Een beetje boter of olie Spatel Beslagkom Cakevorm (ca. 24 cm) Temperatuur elektrische oven: 160°C heteluchtoven: 145°C airfryer: 140°C Hoelang duurt het? 5 minuten bereidingstijd Oven: 55-65 minuten Airfryer: 45 minuten Tijd om te bakken! 1. Verwarm de oven voor en vet de cakevorm in met boter of olie. 2. Meng de mix en het water in een beslagkom met een spatel tot een glad beslag zonder klontjes. 3. Vul de ingevette cakevorm gelijkmatig met het beslag. 4. Zet een rooster met de kruidcake in het midden van de oven. Na ongeveer 55-65 minuten is de cake klaar. Tip: prik met een (saté)prikker in het midden van de cake. Als de prikker er schoon uitkomt, is de cake gaar. 5. Laat na het bakken de kruidcake ca. 5 minuten rusten en verwijder vervolgens voorzichtig de cakevorm.

Bewaaradvies

Koel en droog bewaren.

Contactgegevens

Smilde Homebaking B.V.
Postbus 206, 9300 AE Roden

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs,- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. De productinformatie die wij vermelden kan in sommige gevallen afkomstig zijn van derden (producenten). Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product, want de door de producent op de verpakking vermelde informatie is doorslaggevend.

Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.