Acon flowfles SARS-COVID 19 zelftest max. 3 5-packs per klant

Per pack
Verkrijgbaar bij de servicebalie. Bestaande uit: 5 testcassettes, 5 buisjes met vloeistof, 5 korte wattenstaafjes, 1 buishouder, 1 bijsluiter. Acon Flowflex Covid-19 antigeen sneltest is een neusswab test waarmee je thuis zelf kunt testen op een actuele besmetting met Covid-19. Het gebruik van de test is erg eenvoudig en doordat je met een kort wattenstaafje een monster neemt uit het onderste (voorste) neusgat is deze test ook zeer geschikt voor gebruik bij kinderen. De uitslag duurt ongeveer 15 minuten. Lees voor gebruik de bijsluiter en de informatiefolder over corona zelftesten van de Rijksoverheid. Laat je bij een positieve test altijd opnieuw testen bij de GGD teststraat en ga in quarantaine.
14. 39
f

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

'