Ga naar de hoofdinhoud
DekaMarkt

Tante Fanny Vers pizzadeeg met potje tomatensaus

600 g
2. 89
f

Omschrijving

Vers pizzadeeg met 1,2% extra vierge olijfolie met potje tomatensaus

Ingrediënten

67% vers pizzadeeg: TARWEBLOEM; water, zonnebloemolie; ethylalcohol; rijsmiddelen: difosfaten, natriumcarbonaten; 1,2% olijfolie; TARWEGLUTEN; zout; emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren; dextrose; TARWEZETMEEL; gist; antioxidant: ascorbinezuur., 33% tomatensaus: tomatenpuree; water; ui; suiker; gemodificeerd maiszetmeel; zout; zonnebloemolie; voedingszuur: citroenzuur; kruiden (basilicum, oregano).

Voedingswaarden

  • Soort per 100g
  • Energie Kilojoules (kJ) 849
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 201
  • Vetten (g) , waarvan 3.7
    verzadigde vetzuren (g) 0.8
  • Koolhydraten (g) , waarvan 34
    suikers (g) 3.8
    Voedingsvezel (g) 1.8
  • Eiwitten (g) 5.7
  • Zout (g) 1.6

Bereidingswijze

1. Oven voorverwarmen & aan de slag Oven 220 °C, boven- & onderwarmte Hetelucht 200 °C Deeg direct uit koeling verwerken. 2. Uitrollen met bakpapier 35 x 23 cm 3. Saus verdelen - Bolle kant van een lepel 4. Beleggen - Wees creatief! 5. Bakken 15-20 min in het midden van de oven Tante Fanny tip: Met het overgebleven deeg kunnen heerlijke pizzastengels met sesam of zeezout gemaakt worden. Lekker bij salade of soep.

Bewaaradvies

Gekoeld bewaren bij +2° C tot + 7° C. Ten minste houdbaar tot: zie opdruk voorzijde. Na het openen direct verwerken. Niet geschikt om in te vriezen.

Contactgegevens

Tante Fanny Frischteig GmbH
Parkstraße 24, 4311 Schwertberg.

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs,- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. De productinformatie die wij vermelden kan in sommige gevallen afkomstig zijn van derden (producenten). Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product, want de door de producent op de verpakking vermelde informatie is doorslaggevend.

Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.