DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud

Glorix Toiletblok power citrus 5-ball

55 g
3. 03
f

Ingrediënten

INGREDIËNTEN: >30% Anionogene oppervlakte-actieve stoffen, < 5% Niet-ionogene oppervlakte-actieve stoffen, Parfum, Aromatische koolwaterstoffen, Fosfaten, Limonene, Linalool, Citral.

Gebruiksadvies

GEBRUIKSAANWIJZING: • Vouw de hanger open. • Hang het toiletblok over de rand van het toilet, zodat het blok in contact komt met water bij het doorspoelen. • Als het toiletblok op is, weggooien bij het plastic afval. • Was de handen na het aanraken. . Bevat Linalyl acetate, Tetramethyl acetyloctahydronaphthalenes, Linalool. Kan een allergische reactie veroorzaken.

Bewaaradvies

Buiten het bereik van kinderen houden. Verwijder: Voorkom lozing in het milieu. Verpakking afvoeren overeenkomstig de plaatselijke voorschriften.

Contactgegevens

Unilever Nederland, Glorix
Postbus 160, 3000 AD Rotterdam

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs,- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. De productinformatie die wij vermelden kan in sommige gevallen afkomstig zijn van derden (producenten). Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product, want de door de producent op de verpakking vermelde informatie is doorslaggevend.

Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.