Ga naar de hoofdinhoud

DekaMarkt Lunteren is verhuisd

23 maart 2022


In afwachting van de herbouw van de winkel aan de Dorpsstraat, heeft DekaMarkt vandaag op de Postweg een nieuwe winkel geopend. Ondanks dat het een tijdelijke locatie betreft, is er veel aandacht besteed aan de uitstraling en het assortiment. In de nieuwe supermarkt is er ruimte voor een grote bakkerij afdeling, een uitgebreide versafdeling, ultraverse maaltijden, kwaliteitsvlees uit eigen slagerij, bloemen, zelfscankassa’s en ruim 5000 nieuwe producten. Maar nog altijd met de vertrouwde kwaliteit van DekaMarkt.

Vol trots vertelt Supermarktmanager Gijsbert van Duijvenboden: “Wat is het mooi geworden, he! Hier voelt u het vakmanschap en de aandacht voor verse, kwalitatieve en verantwoorde producten. Bij DekaMarkt heb je keuze uit een groot assortiment kwaliteitsvlees. Omdat we zelf inkopen, weten we precies waar ons vlees vandaan komt. Dat vinden we belangrijk. Daarnaast bakken onze bakkers in onze eigen bakkerij heerlijk brood met de allerbeste ingrediënten. Van volkoren tot meergranen. Ook op de winkelvloer bakken we de hele dag door om de versheid van ons brood te garanderen. Onze klanten persen zelf hun eigen verse jus d’orange. We maken er deze week een feestje van, dus kom vooral langs!”

DekaMarkt trakteert

Om te vieren dat Lunteren een prachtig nieuwe supermarkt heeft, trakteert DekaMarkt zijn klanten volop. We geven de eerste 200 klanten een gratis appeltaart en krijgen klanten bij inlevering van een bon 10% korting op de boodschappen(bij een besteding vanaf 25 euro).

De supermarkt is 6 dagen per week open.